Water Memory ! (Documentary of 2014 about Nobel Prize laureate Luc Montagn...





Πώς μπορεί το νερό να αποθηκεύει και να μεταδίδει πληροφορίες;

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο στο έργο του luc montagnier και του προκατόχου του Jacques Benveniste στην αποκάλυψη του συναρπαστικό φαινομένου της μνήμης του νερού.

Αυτό είναι ένα παράδειγμα της σύγκλισης της βιολογίας, της Χημείας και της φυσικής στη συνείδηση, μια έννοια που αρχικά εισήγαγε ο αρχιερέας των δημοσίων σχέσεων στη δημιουργική θεωρία του microvita τη δεκαετία του 1980

Η ταινία φέρνει επίσης στο φως την ακαμψία της δογματική επιστημονικής κοινότητας του σήμερα, ακριβώς όπως η εγκατάσταση του status quo ήταν την ημέρα του galileo.

Luc montagnie: " πήρα το βραβείο Νόμπελ για την ανακάλυψη του hiv. Ως εκ τούτου, απέκτησα αναγνώριση στην επιστημονική κοινότητα. Ωστόσο, σήμερα η φήμη μου αμφισβητείται από κάποιους που λένε, " μπορεί να ανακάλυψε τον ιό hiv αλλά είναι ξεπερασμένος τώρα. Αυτό είναι εντελώς λάθος. Αυτά είναι τα καλύτερά μου χρόνια έρευνας. Βρίσκω τα πιο σημαντικά φαινόμενα σήμερα. Είναι καλό να ανακαλύπτεις έναν ιό, αλλά να ανακαλύπτεις για τους μηχανισμούς της ζωής: Αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό."

" αν τα αποτελέσματα είναι σωστά," λέει ο θεωρητικός χημικός τζεφ reimers του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, Αυστραλία, " αυτά θα ήταν τα πιο σημαντικά πειράματα που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 90 χρόνια, απαιτώντας εκ νέου την αξιολόγηση του συνόλου του εννοιολογική πλαισίου του σύγχρονου," Χημεία."