ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ...ΝΕΡΟ

ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ: ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ...ΝΕΡΟ:
Μία εφεύρεση που φιλοδοξεί να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι σήμερα
 για την παραγωγή ηλεκτρισμού.
Παρακολουθήστε αναλυτικά τις δοκιμές-παρουσιάσεις στην τηλεόραση της ΖούγκλαςΔείτε την εγκατάσταση της συσκευής και την έναρξη της λειτουργίας της:
http://www.zougla.gr/zontana-i-efevresi-pou-paragei-reyma-apo-nero

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΕΥΡΕΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΗΣΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΟ 95% ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΑΝΟΝΑ ΤΟΥ CARNOT(ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΧΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ), ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ!!! ΤΟ ΕΝΑ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΟΥ ΚΥΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΑ GIGAHERZ (350 ΓΙΓΑΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ) ΚΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΑ 2 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ!!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ (ΡΑΒΔΟΙ) ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΘΕ 1 - 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 10 ΕΥΡΩ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ 15 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΜΟΝΟ 1-2 ΠΟΤΗΡΙΑ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΥΣΗΣ!!!!

ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ (ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ – RESONANCE) ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ… ΑΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΑΝ ΑΝΕΒΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΒΗΜΑ - ΠΑΛΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, Η ΓΕΦΥΡΑ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ!!! ΕΤΣΙ ΣΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΡΙΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΠΑΝΕ ΟΙ ΜΟΡΙΑΚΟΙ ΔΕΣΜΟΙ «ΓΕΦΥΡΕΣ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΜΟΡΙΟΥ HHO (Η2Ο)