Πόσιμο νερό από τον αέρα !

Πόσιμο νερό από τον αέρα

Σε έναν κόσμο όπουσύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνηη παγκόσμια κατανάλωση νερού διπλασιάζεται κάθε είκοσι χρόνια, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ήδη είτε έχουν πολύ περιορισμένη ή καμία απολύτως πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερόΜέχρι το έτος 2025, η αυξημένη ζήτηση για γλυκό νερό αναμένεται να υπερβεί κατά 56του ποσού που διατίθεται σήμερα.
Το πολυτιμότερο αγαθό της Γης γίνεται όλο και πιο σπάνιο.
Το εμφιαλωμένο νερό έχε κατηγορηθεί - και σε πολλές περιπτώσεις όχι άδικα - ότι είναι μολυσμένο είτε από τα πλαστικά μπουκάλια που αλλοιώνονται από τον ήλιο, είτε για παρουσία βλαβερών μικροοργανισμών λόγω ελλιπούς καθαρισμού.  Το νερό της βρύσης από την άλλη, περιέχει στην καλύτερη περίπτωση χλώριο, στην χειρότερη φάρμακα με πιο "αθώα" τα φυτοφάρμακα.
Η λύση: Γεννήτρια πόσιμου νερού παρασκευάζει το πιο καθαρό, πιο φρέσκο, πιο εύγευστο πόσιμο νερό από οποιαδήποτε πηγή.
Η γεννήτρια πόσιμου νερού δεν χρειάζεται σωληνώσεις ή καλωδιώσεις. Απλά με μία παροχή ρεύματος παράγει καθαρό πόσιμο νερό από την υγρασία του αέρα.
Μπορεί να έχει το μέγεθος ενός ψύκτη με παραγωγή μέχρι 30 lt την ημέρα. Αλλά
υπάρχουν και μεγαλύτερες γεννήτριες, για 100, 200, 500, 1000, 3000, 5000 λίτρα την ημέρα, ανάλογα με τις ανάγκες. Με κόστος το 1/10 του εμφιαλωμένου νερού - όσο το ρεύμα που καταναλώνει για την παραγωγή

Πώς λειτουργεί

Η γεννήτρια πόσιμου νερού είναι μία συσκευή που λειτουργεί με την υγρασία και την θερμοκρασία και παράγει πόσιμο νερό από τον αέραΑυτό σημαίνει ότι η συσκευή παράγει νερό από την υγρασία του αέραΣτην ιδανική περίπτωση, το επίπεδο υγρασίας πρέπει να είναι τουλάχιστον 35ή παραπάνω για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση της συσκευής. Σε περιοχές με τα χαμηλότερα επίπεδα υγρασίας, η συσκευή   θα κατασκευάζει καθαρό πόσιμο νερό σε μικρότερη ποσότητα από ότι σε περιοχές με υψηλά επίπεδα υγρασίαςΤο χρονικό διάστημα για να επιτευχθεί η βέλτιστη παραγωγή νερού έχει άμεση σχέση με την υγρασία. Ως ένα παράδειγμα, σε ένα οικιακό περιβάλλον, τα υψηλότερα επίπεδα υγρασίας τείνουν να είναι γύρω από κουζίνες ή οποιοδήποτε ευρύχωρο δωμάτιο.
Ο αέρας μπαίνει στην συσκευή και αφυγραίνεται μέσω ενός συμπιεστή. Το νερό που προέρχεται από την αφύγρανση περνά από διάφορα στάδια φιλτραρίσματος, όπου συμπεριλαμβάνεται στάδιο με ακτινοβολία για να καταστραφούν οι μικροοργανισμοί και αντίστροφης ώσμωσης, έτσι ώστε απαλλαγμένο από οποιαδήποτε στερεά (σκόνες κλπ), μικροοργανισμούς και βλαβερές ουσίες αποθηκεύεται σε ένα δοχείο έτοιμο για κατανάλωση.