Οι πόλεμοι του μέλλοντος θα γίνονται για το νερό, όπως γίνονται και σήμερα για το πετρέλαιο, καθώς η πηγή της ανθρώπινης επιβίωσης εισάγεται στις παγκόσμιες αγορές και στην πολιτική αρένα. Εταιρείες γίγαντες, ιδιώτες επενδυτές, και διεφθαρμένες κυβερνήσεις συναγωνίζονται για τα φθίνοντα αποθέματα νερού, δημιουργώντας αντιδράσεις, μηνύσεις, και επαναστάσεις από πολίτες που μάχονται για το δικαίωμά τους στην επιβίωση. Αρχαίοι πολιτισμοί καταστράφηκαν εξαιτίας της κακής διαχείρισης του νερού. Μπορεί άραγε η ανθρώπινη φυλή να επιβιώσει;
Σε έναν κόσμο όπου, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, η παγκόσμια κατανάλωση νερού διπλασιάζεται κάθε είκοσι χρόνια, πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι ήδη είτε έχουν πολύ περιορισμένη ή καμία απολύτως πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό. Μέχρι το έτος 2025, η αυξημένη ζήτηση για γλυκό νερό αναμένεται να υπερβεί κατά 56% του ποσού που διατίθεται σήμερα.
Το πολυτιμότερο αγαθό της Γης γίνεται όλο και πιο σπάνιο.
Το εμφιαλωμένο νερό έχε κατηγορηθεί - και σε πολλές περιπτώσεις όχι άδικα - ότι είναι μολυσμένο είτε από τα πλαστικά μπουκάλια που αλλοιώνονται από τον ήλιο, είτε για παρουσία βλαβερών μικροοργανισμών λόγω ελλιπούς καθαρισμού. Το νερό της βρύσης από την άλλη, περιέχει στην καλύτερη περίπτωση χλώριο, στην χειρότερη φάρμακα με πιο "αθώα" τα φυτοφάρμακα.
Η λύση: Γεννήτρια πόσιμου νερού παρασκευάζει το πιο καθαρό, πιο φρέσκο, πιο εύγευστο πόσιμο νερό από οποιαδήποτε πηγή.
Η γεννήτρια πόσιμου νερού δεν χρειάζεται σωληνώσεις ή καλωδιώσεις. Απλά με μία παροχή ρεύματος παράγει καθαρό πόσιμο νερό από την υγρασία του αέρα.
Μπορεί να έχει το μέγεθος ενός ψύκτη με παραγωγή μέχρι 30 lt την ημέρα. Αλλά